Gitaarworkshops van Ruben Hoeke

Gitaarworkshops van Ruben Hoeke

Ruben Hoeke leert cursisten alle ins en outs van het gitaar spelen.

Gitarist Ruben Hoeke geeft vanaf maandag 2 februari een serie gitaarworkshops in de Taverne. Na tien lessen sluiten de deelnemers af met een optreden voor publiek. De workshops omvatten alle facetten van het gitaarspelen zoals: basiskennis, akkoordenleer, techniek, timing, blues, rock, pop, soul, klassiek, swing, improvisatie en vooral samenspel, ritmiek en 'feeling'.

Gitarist Ruben Hoeke geeft vanaf maandag 2 februari een serie gitaarworkshops in de Taverne. Na tien lessen sluiten de deelnemers af met een optreden voor publiek. De workshops omvatten alle facetten van het gitaarspelen zoals: basiskennis, akkoordenleer, techniek, timing, blues, rock, pop, soul, klassiek, swing, improvisatie en vooral samenspel, ritmiek en ‘feeling’.

Sinds 2008 geeft Ruben Hoeke diverse workshops voor beginnende en gevorderde gitaristen. Het doel is simpel: in korte tijd zo goed mogelijk gitaar leren spelen.

Na tien workshopavonden wordt afgesloten met een optreden. De workshop is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. De workshops worden opgedeeld in twee groepen, te weten een beginnersgroep en een gevorderdengroep. Tijdens de lessen wordt er gespeeld op een akoestische gitaar. Het optreden is op elektrisch versterkte gitaar.

Tijdens het optreden op 12 april worden de cursisten door Rubens band ondersteund.

Aanmelden en meer informatie via www.rubenhoeke.com.