Twee jongens (13) mishandeld door drietal in Alkmaar

Twee jongens (13) mishandeld door drietal in Alkmaar

ALKMAAR - Twee jongens van dertien jaar uit Heiloo zijn zaterdagavond rond 19.50 uur door drie jongens mishandeld. De mishandeling vond plaats op de Paternosterstraat.

ALKMAAR – Twee jongens van dertien jaar uit Heiloo zijn zaterdagavond rond 19.50 uur door drie jongens mishandeld. De mishandeling vond plaats op de Paternosterstraat.

De jongens uit Heiloo liepen met drie vrienden over straat toen één van hen vanuit het niets een duw kreeg. Eén van de slachtoffers zei hier iets van en kreeg vervolgens een klap in zijn gezicht.

De vijf vrienden besloten weg te lopen, maar werden ter hoogte van de Sint-Laurenskerk opnieuw aangevallen. Eén van de jongens kreeg twee kopstoten. Het andere slachtoffer werd door zijn mishandelaar onderuit gehaald en kreeg meerdere schoppen tegen zijn hoofd.

Hierna gingen de drie aanvallers ervandoor in de richting van de Paardenmarkt. De tieners zijn naar het ziekenhuis gegaan en hebben de politie op de hoogte gesteld.

De politie is op zoek naar één blanke en twee licht getinte jongens. Allen zijn tussen de veertien en zeventien jaar oud. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.